domingo, 1 de febrero de 2015

Coneguem la Gràcia + Sostenible

Barcelona, 31 de Gener, 2014


Avui l'Associació se n'ha anat a fer un tomb per Gràcia, per conèixer una mica més el Barri ( mai n'hi ha prou!) i sobretot per conèixer les iniciatives de consum  responsable  i les persones que hi han darrera d'ells.


"Coneguem la Gràcia +Sostenible", és una iniciativa de la SCEA ( SOCIETAT CATALANA D'EDUCACIO' AMBIENTAL) , una associació que impulsa la participació ciutadana a involucrar-se en temes de medi ambient. 


El recorregut va ser molt interessant i durant les seves etapes vam poder conèixer aquelles entitats que  promouen iniciatives i projectes d'aquesta temàtica. 










El recorregut ha començat al Centre Jove La Fontana ( http://lafontana.org/), ha continuat per el Ateneu Rosa del Foc (https://ateneurosadefoc.wordpress.com/), per L'Aixada de Gràcia (http://aixada.org/)  i Els Lluïsos de Gràcia, entre d'altres. Hem pogut així conèixer les iniciatives de cooperació, de venta i recollida de productes eco-sostenibles, les botigues de sabons a granel, els espais comuitaris autogestionats i les seves iniciatives, els horts urbans.



També hem pogut conèixer el Parc del Turull, els horts comunitaris que aquest allotja i l'aula Ambiental, el nou edifici del Ajuntament, que gestiona la SCEA, juntament amb la Associació d'Amics Parc del Turull.


Aquí deixem l'enllaç de la web que recull informació sobre l'iniciativa i els seus diferents promotors:


Gràcies a tots els participants i fins a la propera!




No hay comentarios:

Publicar un comentario